Translate

Saturday, September 30, 2017

CUM SA FACI UN BLOG

   CUM SA CASTIGI BANI DIN BLOGUL TAU

   Vrei sa castigi bani din blogul tau ?
   Vrei un blog, dar nu stii cum sa incepi ?
   Poti castiga bani frumosi de pe unrma unui blog.



   Ca sa poti castiga bani cu ajutorul unui blog trebuie sa tii cont de multe reguli despre care vom vorbii in alt material, dar deocamdata hai sa iti explic cum sa iti faci un blog, si cum poti castiga bani de acasa cu ajutorul lui.

   Pentru inceput trebuie sa iti alegi platforma pe care vrei sa iti creezi blog'ul.
   Cele mai cunoscute, si bune sunt Blogger si Wordpress,... Eu iti recomand cu cea mai mare caldura sa alegi platforma Blogger. Poti observa ca si acest blog, pe care te aflii acum, este construit tot pe platforma Blogger,... .

   De ce iti recomand platforma Blogger ?
   Pentru ca eu lucrez cu aceasta platforma si pot spune ca este foarte utila,... bine structurata pe partea de instrumente si foarte usor de folosit.
   Vei invata repede cum sta treaba cu blog'urile daca vei folosii aceasta platforma.
   Si un argument puternic in plus care sa te faca sa alegi aceasta platforma este acela ca Blogger este un serviciu oferit de Google, deci este normal ca in motorul de cautare Google, primele rezultate sa fie cele de pe platforma Blogger, bineinteles, daca si continutul este de inalta calitate.

   Wordpress sau Blogger ?
   Asa cum am spus si mai sus, eu recomand Blogger, pentru ca folosesc aceasta platforma de foarte mult timp si sunt extrem de multumit de ea,.. .
   Sincer sa fiu,.. nu am folosit pana acum Wordpress,... dar din cate am vazut mi-ar placea sa raman la Blogger, pentru ca este mult mai bine structurat,.. in fine, acum fiecare cu preferintele lui, este si Wordpress o platforma buna.

  Cum poti face bani cu blog'ul tau ?
  Pe multi ii aud spunand "am un blog si vreau sa fac bani cu el" ,.. sau "vreau sa imi fac un blog si sa castig bani cu ajutorul lui",...  . Ei bine, poti face asta, poti castiga incredibil de multi bani din blog'ul tau,.. .
  Ti-as putea spune ca poti sa ajungi sa castigi sume de pana la cateva mii de euro pe zi,.. si nu te-as mintii, dar asta tine numai de tine,... trebuie sa muncesti, si sa ai rabdare,... eu unul nu am ajuns deocamdata la aceasta performanta, dar sper ca voi atinge sume de cel putin cateva mii de euro pe luna.
  Ca sa castigi bani cu ajutorul blog'ului tau trebuie sa ai trafic,.. iar ca sa ai trafic va trebui in primul rand sa ai materiale, articole de calitate, pe un anume domeniu,.. .
  
   Iti recomand ca inainte sa iti creezi un blog sa stii ce vrei sa faci cu el,.. sa iti alegi un domeniu, o nisa pe care sa abordezi subiecte originale, creeate de tine, chiar daca sunt inspirate din alta parte, foloseste cuvintale tale, pentru ca doar asa vei reusii.
   Daca vei da copy-paste la alte articole, oricat de bune ar fi ele, motoarele de cautare iti vor respinge blog'ul, pentru ca de ceva vreme se folosesc algoritmi care recunosc materialele copiate, chiar daca sunt putin modificate, iar Google nu este de acord cu asta, asa ca nu vei reusii sa castigi bani.

   Cum spuneam si mai sus, traficul inseamna bani,... . Fara trafic nu poti face nimic,.. iar trafic nu vei avea daca nu vei venii cu ceva nou sau util.
   
   Poti castiga bani, in primul rand din reclame platite pe blog'ul tau.
   Iar aici iti recomand sa citesti articolul despre Google AdSense de pe acest blog.
   Foarte multe persoane dau click pe reclame, si in acest mod tu faci bani,... dar daca nu ai vizitatori nu are cine sa dea click pe reclame.

   Pe langa reclamele platite,.. mai sunt o gramada de metode prin care poti face bani cu ajutorul blog'ului tau.
   Vom vorbii in alte articole despre cum sa iti monetizezi blog'ul, cum sa il faci cunoscut, cum sa ii faci reclama, cum sa obtii trafic si profit de pe urma lui,.. .

No comments:

Post a Comment